Sevgiyle hazırladığımız, birbirinden vitaminli meyvelerden yaptığımız çeşit çeşit reçel ve marmelatları, sabah kahvaltılarımızda heyecanlı bir köşe yaratmak ve muhteşem bir renk cümbüşü için, her mevsim kahvaltı sofralarımızda hem aile bireylerimize hemde sevdiklerimize sunarız.
Meyvelerin işlenmesi ile elde edilen bir ürün olan marmelat; sap, yaprak, çekirdek ve parçalarından temizlenmiş, yıkanmış, sağlam ve olgun meyvelerden elde edilen sürülme kıvamında bir üründür. Marmelat ve reçel arasındaki fark meyve parçalarının iriliğine dayanmaktadır.
Reçel kadar bilinmesede, gerek kahvaltı sofralarında gerekse ikindi çayı sohbetlerine zenginlik katan, yiyecektir matmelat. Sabah kahvaltısı reçel ve marmelatsız yani tatlısız olmaz diyenlerdenseniz, mutfağımızda özenle hazırladığımız, başka bir yerde bulamayacağınız, katkısız, tamamen doğal, Hatay yöresinde yetişen kabaklardan üretilen, kahvaltıda özel aromalı lezzet arayanlar kabak marmelatı tam size göre.